Logo Dynamic Webdesign

 

Bij dw3 maken we voor u een prachtige website die uw potentiële klanten bereikt! Al onze websites zijn mobiel vriendelijk, ze passen zich aan alle toestellen aan. Ook zijn ze interactief zodat u zelf makkelijk uw website kan aanpassen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij zeker dat wij met uw website mensen bereiken.

Wacht niet langer en vraag nu uw gratis offerte aan!

Logo Dynamic Webdesign

Het Comité Bal van de Burgemeester is als volgt samengesteld :

NaamFunctieE-mailadres
Wim Van den Bruel Voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Luc Vleugels Burgemeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Penningmeester  
Karolien Vleugels Secretaresse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Ceuls Lid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Verhoeven Lid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neel Vleugels Lid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Leon Cannaerts Voorzitter van Samana Booischot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim Claes Voorzitter MEGA-scholen Heist-op-den-Berg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.