Logo Dynamic Webdesign

 

Bij dw3 maken we voor u een prachtige website die uw potentiële klanten bereikt! Al onze websites zijn mobiel vriendelijk, ze passen zich aan alle toestellen aan. Ook zijn ze interactief zodat u zelf makkelijk uw website kan aanpassen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij zeker dat wij met uw website mensen bereiken.

Wacht niet langer en vraag nu uw gratis offerte aan!

Logo Dynamic Webdesign

Beste bezoeker,

 

Bij het Bal van de Burgemeester van Heist-Op-Den-Berg gaat het niet alleen om een feest, maar is het vooral te doen om het goede doel, om de solidariteit met doelgroepen die om een zeer goede reden onze steun verdienen.

Een feest is meestal een kwestie van uren, maar van solidariteit maak je best wat langer werk. Bovendien zijn voor het goede doel de beste communicatiemiddelen niet goed genoeg. Vandaar deze speciale website, www.deburgemeestervanheist.be of de website van het Bal van de Burgemeester van Heist-Op-Den-Berg, waar je een gans jaar door terecht kan om te weten wat de volgende keer op het Balprogramma staat, waar de opbrengst precies naartoe gaat en wat je concreet kan doen om dit feest van de solidariteit mee te helpen lukken. Contact leggen met de website kan zeer eenvoudig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoals ook in vele andere gemeenten is het Bal van de Burgemeester van Heist-Op-Den-Berg een feest met een eigen, stijlvol en traditiegetrouw karakter. Een stijl die zich al weken op voorhand laat aankondigen door de ondertussen fel opgemerkte affiches, elk jaar van de hand van een andere gerenommeerde kunstenaar, en een jarenlange traditie waar ik met zeer veel genoegen mee aanknoop: een nette bediening van een gevarieerd aanbod aan dranken en hapjes in een mooi en verzorgd kader, een overvloedige tombola en tenslotte kwaliteitsvolle livemuziek gebracht door zorgvuldig gekozen bands.

Genegen groet,

Luc Vleugels,
Burgemeester van Heist-Op-Den-Berg