Logo Dynamic Webdesign

 

Bij dw3 maken we voor u een prachtige website die uw potentiële klanten bereikt! Al onze websites zijn mobiel vriendelijk, ze passen zich aan alle toestellen aan. Ook zijn ze interactief zodat u zelf makkelijk uw website kan aanpassen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij zeker dat wij met uw website mensen bereiken.

Wacht niet langer en vraag nu uw gratis offerte aan!

Logo Dynamic Webdesign

De oudercomités

Elke basisschool is een dynamische organisatie met een grote ouderbetrokken- heid dat zich uit in een goed werkend oudercomité per school.

Een oudercomité schrijft niet mee aan het schoolbeleid maar kan het beleid, stimuleren en ondersteunen. In de meeste gevallen levert het hand- en span- diensten en organiseert het één of meerdere activiteiten om de school te helpen bij het financieren van talrijke projecten. De projecten kunnen zeer divers zijn: speeltoestellen, didactisch materiaal, vervoer, uitstappen, Sinterklaasacties, Kerstgeschenken enz... Elke school bepaalt hierin haar eigen traject en stelt haar eigen doelen. Het enthousiasme van betrokken ouders werkt zeer stimulerend. Steun leveren aan en delen in de winst van het Bal van de Burgemester is sinds enkele jaren een vaste waarde geworden bij de Megascholen. De budgetten van een school zijn onvoldoende om in de basiswerking te voorzien en dit welge- komen extraatje creëert extra mogelijkheden.

megascholenheist

Wat is MEGA?

Enkele jaren geleden hebben de Heistse basisscholen zich over de netten (ge- meentelijk, officieel & vrij) heen verenigd.
Met “Met Elkaar Gaat Alles (Mega)” als slogan en een eigentijds logo hebben ze zichzelf op de kaart van Heist gezet en werpt deze samenwerking vruchten af voor leerlingen, ouders en personeel.

De Megascholen willen vooral de krachten bundelen en gemeengoed met elkaar delen!

Eén keer per maand zitten de directeurs samen en overleggen ze over veiligheid, gezondheid, milieu, cultuur, sport en andere actuele thema’s. Hiervoor krijgen
ze de steun van de burgemeester, schepenen en tal van gemeentelijke diensten, aansluitend bij een van de thema’s. De Megascholen hebben voor de meeste leerjaren, jaarlijks weerkerende thema’s (pesten, megafuif, project dode hoek, fietsexamen...). Voor de ouders organiseren ze jaarlijks één infoavond.
Van bij de start zijn ze vaste partner van ‘Het Bal van de Burgemeester’.