Logo Dynamic Webdesign

 

Bij dw3 maken we voor u een prachtige website die uw potentiële klanten bereikt! Al onze websites zijn mobiel vriendelijk, ze passen zich aan alle toestellen aan. Ook zijn ze interactief zodat u zelf makkelijk uw website kan aanpassen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij zeker dat wij met uw website mensen bereiken.

Wacht niet langer en vraag nu uw gratis offerte aan!

Logo Dynamic Webdesign

SamanaDe 11 ziekenzorgkernen van Heist-op-den-Berg maken hét verschil voor langdurig zieke mensen en hun mantelzorgers. Door het organiseren van een waaier een activiteiten die inspelen op de noden van langdurig zieke mensen zorgen de vrijwilligers ervoor dat zij kunnen deelnemen aan het sociale leven in hun buurt. Iedere kern heeft een aanbod op het vlak van individueel contact (huisbezoek) en activiteiten.

Voor elke langdurige zieke persoon zoekt men de meest geschikte huisbezoeker die regelmatig thuis langskomt met een luisterend oor en een uitnodiging voor een activiteit. De activiteiten kunnen ontspannend, creatief en informatief zijn. De uitstappen zijn steeds rolstoeltoegankelijk.

De vrijwilligers van Ziekenzorg krijgen de kans vorming te volgen zodat ze een aangepast jaarprogramma kunnen samenstellen op maat van hun leden.

De kernen slaan ook de handen in elkaar op gewestelijk vlak. Zo is er een jaarlijkse ontmoetingsnamiddag en een nieuwjaarsconcert.

Voor deze initiatieven kunnen we de extra steun die wij krijgen van de opbrengst van het Bal van de Burgemeester goed gebruiken. Samen met de oudercomités van de Heistse basisscholen zijn we ook vaste waardes in de organisatie van het Bal van de Burgemeester.

 

ziekenzorgslogan